BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, October 27, 2011

field trip-PAU NURUL

baru2 ni, kls kami buat lawatan ke satu kilang pau di bukit Tunggal KT. kami join trip ni ats sbjek yg kami ambil iaitu Agricultural Entrepreneurship. pau ni diberi nama PAU NURUL, sempena nama anak pengusaha pau ni iaitu pn.Noraini Zakaria.



ni la pau goreng yg disediakan khas utk kami!



menunggu giliran utk masuk ke dlm..

kat bwh ni ada sikit proses pembuatan pau ni..

mixer.pau diuli menjadi doh

ni pau yg dicanai


skg ni pau siap sedia utk dikukus..


pn.noraini dgn one of our clasmate

terima kasih buat tenaga kerja di kilang/kedai pau nurul dgn layanan yg diberikan n pau yg sedap!
kami balik dgn senang hati walaupn trip kami hanya sejengkal

Sunday, October 23, 2011

water confident-kayak

hari ini kami pergi kayak!

ok.kayak yg ktaorg join ni sbhagian dr kokurikulum yg ktaorg ambil.hari ni 1st time ktaorg g koku ni.sblm ni byk sgt prob yg xdpt dielakkn so byk kali cancel kls ni. jadik, utk 1st lesson,kami semua buat water confident! mmg syiokkkkk ok.




ni la tmpt nak wat water confident- kem merang dkt pntai merang

x smpat nak breakfast,thanks to dayah bwk bskut + tuna.kami suke!

ready2 nak msk air..pkai jacket

btw,utk pngetahuan ...yg kteorg pkai ni bkn life jacket tau tp buoyancy aid . nak tau beza ask mr.google.

kanak2 yg excited nk main air

kami siap beli kasut khas utk kayak!

da siap main air..ready2 nak balik unisza



gmbar ktaorg dlm air xde la plak.maklum la msg2 xde camera water proof. pape pn kitaorg sgt2 fun3 kat sne.tp sbnarnye letih kot nak berenang. aku smpai da xde energy smpai t'pksa wat kuak lentang berenang smpai tebing kot..huh


another version of the story: click here