BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, June 22, 2011

berniaga di gambang resort

cite ni da basi tapi aku stil nak cite gak...

tarikh: 3-12 june
ape yg bestnye meniaga ni...?
of coz la best..
first.pengalaman itu penting.
second.kenal ramai orang.especially p.cik,m.cik,kkk2,adk2 yg juga meniaga kat situ.
juga pekerja2 kat situ n customer yg dtg.


nampak x mane ak?

antara jualan:





then,aku ajk kawan aku ekayne shazali untuk kerja sekali dgn aku.aku pun kol la die...

ni gambar time aku tgh kol die...

tapi die keje 3 ari je...x thn sbb penat...tp siyes mmg penat pun..mane x penatnye dr pagi smpai 12 mlm...

pas abs je keje kat situ,aku smbung blek keje kat kedai...

2 comments:

ekayne shazali said...

HAHAHAHA. buat jugak entry sal nie ek. ingt x buat ;p

munirah tamizi said...

mesti la...haha...plg penting part ko 2...haha