BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, May 6, 2011

what to cook?

beberapa jam b4 aku tulis post ni, aku dengan kawan2 masak spageti..n cam bese chefnya adalah diyana...ok lah meh aku tunjuk gambar spageti yg kiteorg masak...

ni la rupe spageti yg kteorg masak...

telur goreng...nmpk sedap kan..???

ni la lidi spageti yg tgh tunggu nak lembik..

kat bwh ni aku ade a few picture of spageti yg penah kteorg wat b4 ni...yg b4 ni nampak lagi sedap kot coz ade hotdog...kali ni kteorg kurang ingredient,so goreng telur je la...tapi dua2 punn delicious~~


erm...ni maybe last masakan kteorg untuk sem2...good bye sem 2 n hiii sem3!!
ops...rasanya cam esok nak masak lg kot..ermm..not sure..

0 comments: