BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 31, 2011

jobless

hari ni da masuk 18 hari aku duk kat rumah.18 hari gak aku x wat pape pun.kerja pn x dtg kat aku...hahaha...aku yg malas nak cari kerja.pilihan kerja kat tempat aku ni just kedai makan n pasaraya+kedai2..aku pun nak gak try buat kerja tapi between this two choice,duk umah jela.kerja dgn parent aku jela>tolong ambil adik2 from school.2 pun kadang2.at least ada la gak sumbangan aku kat rumah ni.aku tertanya2 apa yg korang semua buat kat rumah.huh..mesti korang ada wat kerja kan..jealousnyer~~

2 comments:

faraa.. said...

keje ak tgk bulan...lalala~

munirah tamizi said...

haha...tau la rindu ak~~